mobilvy_logo

utveckling av chef och ledare

Denna utvecklingsinsats möjliggör för deltagaren att tydliggöra egen roll och stärka sitt personliga ledarskap där målet är att vara en hållbar ledare som är en förebild i organisationen, tar fram inspirerande målbilder, utmanar gamla tankar, frigör handlingskraft och uppmuntrar sina medarbetare.

Citat: "För att kunna leda andra måste du kunna leda dig själv först"

Arbetsområden under utvecklingsinsatsen är fördjupad självinsikt kring eget beteende och hur det påverkar andra, förståelsen för vilka behov gruppen/teamet har och hur uppdraget tolkats för att nå uppställda mål i organisationen. Områden som ofta ingår är förändringsledarskap, skapa effektivitet i en stressfull vardag och/eller konflikthantering. Det exakta innehållet i utvecklingsinsatsen skapas utifrån dialog med kunden och bygger på evidens och beprövad erfarenhet.

Hade inte velat haft någon annan! Katharina har mycket energi, engagerad, insatt i uppgiften och oss i gruppen. Leder på ett mycket bra sätt som skapar motivation och kunskap.

 Absolut 10 poäng. Till nästa gång: Copy – Paste.

Jag uppskattar Katharina och hennes åsikter mycket. Hennes sätt att få mina funderingar att starta är mycket bra!

Övergripande en strålande insats!

⇒  Vill ni få stöd för att öka motivationen bland era chefer? Möjliggöra ett tryggt ledarskap med chefer som tar fullt ansvar för att nå företagets uppsatta mål?

Hör av dig för ett förutsättningslöst möte!  FYLL I VÅRT FORMULÄR ►