mobilvy_logo

Ledningsgruppsutveckling

En produktiv och väl fungerande ledningsgrupp har ett gemensamt syfte med varför de finns och strävar mot samma mål. Medlemmarna i ledningsgruppen vet sin roll och har en aktiv, öppen och ansvars-utkrävande kommunikation mellan varandra för att dela bilder och skapa helhet i att nå resultat.

Vi arbetar med att gemensamt kartlägga hur gruppen kommunicerar med tanke på att skapa tillit till varandra där medlemmarna klarar att hantera konflikt och ta ansvar för att nå resultat. Detta gör vi konkret kopplat till ledningsgruppens arbete. Vi arbetar även med mötes-strukturer som skapar energi och lust tillbaka till organisationen.

Jag har under tio års tid använt Katharina som bollplank i ledarskapsfrågor. Hon har varit instrumentell i arbetet med att skapa ett högpresterande team som jobbar mer eller mindre helt distribuerat, framförallt genom att lyfta upp olika individers behov och krav och få oss att prata om dessa och utnyttja varandra på ett så bra sätt som möjligt.”

Behöver ni en utomstående resurs/facilitator som håller samman ett strategiskt möte/workshop och hjälper er att strukturera processen? 

Hör av dig för ett förutsättningslöst möte!  FYLL I VÅRT FORMULÄR ►